Atashinchi No Danshi


Türü: Komedi
Türkçe Adı: Evimin Erkekleri
Yayıncı Kurum: Fuji TV
Yayın Periyodu: 2009-Apr-14 start
Bölüm Sayısı: 11
O.S.T: Infinity by GIRL NEXT DOOR


Oyuncu ve Karakterleri:
Horikita Maki - Mineta Chisato
Mukai Osamu - Okura Sho
Yamamoto Yusuke - Okura Masaru
Seto Koji - Okura Satoru
Okada Yoshinori - Okura Takeru
Kaname Jun - Okura Fuu
Kusakari Masao - Okura Shinzo
Yamamoto Koji - Tokita Shuji
Takashima Reiko - Koganei Kyoko
Tsuruno Takeshi - Kokudo Yutaka
Nagayama Kento - Majima Heiji

Konusu; Mineta Chisato'nun annesi ölmüş, babası kumar batağına saplanmış ve borcunu kızının üstüne bırakıp kaçmıştır. Chisato bir gün alacaklılarından kaçarken, kendini öldürmeye karar verdiğinde karşısına Okuro Shinzo çıkar ve Chisato'nun borcunu öder. Daha sonra Shinzo kızı oyuna getirip kendisiyle bir ay evlenmesi için sözleşme imzalatır. Bu bir ayın sonunda ölen Shinzo vasiyetinde kızdan 3 ay boyunca evlatlık olan 6 çocuğuna bakmasını ister. Kız ya bu çocuklarla 3 ay boyunca bir evde yaşayıp anne görevlerini yerine getirecektir ya da Shinzo'nun ödediği borcunu geri ödemek zorunda kalacaktır. Biçare kızımız bu manyak heriflerle bir kalede yaşamaya başlar, ee tabi ki hikayemiz de tam da burda başlar :) (Ne uzattım konuyu :D )




Renkli Tırtıl'ın blogunda gördükten sonra başlayıp iki güne bitirdiğim dizidir kendisi. Çok sevimli, çok eğlenceli bir dizi, bölümlerin ardı ardına geçerken bir bakmışım diziyi bitirmişim farketmeden.
Shinzo'nun çocuklarının hepsi ayrı bir sevimliydi, hepsinin ayrı bir manyaklığı, ayrı bir sorunu vardı. Kale de çok manyak bir kaleydi. Tabi içinde öyle manyak çocuklar olunca ve öyle manyak bir yerde geçince dizi haliyle baya komikti.

Dizinin başı daha bir komikti sanki, Chisato'nun çocukları sandalyeye yapıştırması, el izi alıcam diye masa altlarında gizli gizli dolaşması... Ya da Mineta Chisato Korumaları'nın Chisato'nun her işine koşuşturması. Daha önce de izlediğim japon dizileri gibi bu da anime gibi diziydi, çok komikti, çok uçlardaydı.

Finali de toparlayıcı bir sonla bitti. Finalini de beğendim yani. Sadece kızın erkeklerden hiçbirinden hoşlanmamasını isterdim ama zaten hoşlanma kısımlarında da önemli birşeyler olmadı... O yüzden çok umursamaya gerek yok o ayrıntıyı...


İzlemeyenlere tavsiye ederim, başlarında gülüp eğlenebileceğiniz, sonlarına doğru da hem duygulanıp hem de eğlenebileceğiniz bir dizi :)
Kısaca Renkli Tırtıl'ın değimiyle Japonlar diziyi coşturmuş :D

Yorumlar

  1. Her yerde sürekli görüp bir türlü izleyemediğim bir dizi :( Nedense bir türlü oturamadım başına.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Otur bence hemen :) Zaten hemen bitiiyor, çok eğlenceli, nasıl geçtiğini anlamıyorsun bölümlerin :D

      Sil

Yorum Gönder

Sen de,
Yaz, yaz, yaz!
Bir kenara yaz
Düşüncelerini! :)

Bu blogdaki popüler yayınlar

My ID Is Gangnam Beauty

I, Tonya